The ugly truth

Zo zit je op een avond nadat vrienden je bier en frikandellen voorraad hebben geplunderd te kijken naar The ugly truth. Geweldige film met een echte kern van waarheid. Voor diegene die de film ooit al eens hebben gezien weten waar ik het over heb.

De film gaat over een lul van een vent (topper voor ons mannen) die vrouwen om zijn vinger wind door ze te negeren. Om een lang verhaal kort te maken, aan het eind van de film wordt er gewoon gen**kt tussen de hoofdrol spelers ook al doet zij erg haar best om dit te negeren.

ironisch genoeg komt daarna de film “nine month’s” ik hoef jullie niet uit te leggen wat hier dan uiteindelijk het gevolg van is.

Om even terug te komen op de film the ugly truth, zitten mannen echt zo verkeerd wat betreft de benadering van vrouwen? ik bedoel, de meeste vrouwen zijn volgens mij echt wel gevoelig voor de bad ass man wat voor Veronica vast en zeker de reden is om de mei maand er aan te spenderen.

De aantrekkingskracht van zo’n bad ass is wel groot maar uiteindelijk loopt het toch anders dan je had gedacht.
Ik weet zeker dat meerendeel van diegene die dit lezen het met de gedachte hebben gelopen van: Hoe kan die met dat lopen/leven?

Niels Littoojj met Beauty en Brains maakt dit mooi af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.