Horizon

Hier in huize welling is er weer een tijd aangebroken dat er weer eens iets gewijzigd moest worden. Jaar contracten zijn verlopen dus als 1e pakken we UPC aan:

De gelukkige is geworden alles-in-1-power. Vorige week vrijdag de bestelling gedaan en voor € 57,50 hebben we welgeteld 40mb down en 7?? mb up meer. WAT MOETEN WE HIER MEE??? ik bedoel, we gebruiken het om te internetten. Gelukkig is er een kronkel in de hersenen die zegt: “nu is google.nl nog sneller in beeld” en ik dacht: ” ja, daar heeft die wel gelijk in” :-).

Goed, in ieder geval hebben we ons oude royaal pakket ingeleverd voor een pakket met minder zenders (who needs Al Jazeera anyway) en een mooie (super) Horizon box. De installatie van de box was wat problematisch maar na de brakke HDMI (troep) kabel die UPC er bij leverde te hebben vervangen door een betere (sorry Playon HD) was er beeld. En wat voor beeld, haarscherp en zonder haperingen, ik was verbaasd en blij tegelijk! Eindelijk van de scart af :-).

Blijkbaar ging de installatie niet helemaal zonder contact te hebben gehad met UPC. Nederland1 HD prima, Nederland2 HD prima, Nederland 3 HD prima maar RTL 4,5,7,8 HD was en no go. Telefoon gepakt en 1200 gebeld. Na en korte wachttijd gaf de vriendelijke man aan om het zender pakket opnieuw aan te bieden aan mijn horizon box. Gelogen heeft hij niet want na een minuut of 5 had ik ook daadwerkelijk beeld.

Op het moment heb ik nog geen nadelen gezien van de horizon box behalve de snelheid en de logica van het menu. Wellicht dat dit echt gaat verbeteren als er in Juli nieuwe software komt en jawel: EEN NIEUWE AFSTANDSBEDIENING met daarop de knoppen voor oa. de tv gids.

Kort samen gevat is de horizon voor mij een succes wat verder uitgebreid wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.