Het koningslied

John heeft zijn koningslied terug getrokken en waarom? Blijkbaar zijn er medemensen die het lied slecht vonden en dat hebben ze ook laten blijken.

Bekijk/beluister het koningslied.

John heeft een brief geschreven aan ons Nederlanders!

“Geachte landgenoten,

Na zojuist de zoveelste nageboorte op mijn twitter account te hebben geblocked ben ik er dan nu echt he-le-maal klaar mee. ‘Ga je begraven in schaamte, de hoogste boom is nog te goed voor je, je moet mild worden gestenigd en je verdient de brandstapel voor het schrijven van het slechtste nummer ooit en het land internationaal voor schut te hebben gezet’ – een kleine greep uit de verwensingen die mij de afgelopen anderhalve dag ten deel vielen. Ik ben zelf de enige paraplu in deze zeikregen en heb besloten dat ik mij niet op deze manier laat bejegenen.

Excuses aan hen die het met mij wel een gepast lied vonden, die bijgedragen hebben aan de totstandkoming en aan hen die mij op een nette of grappige manier hebben laten weten dat zij liever wat anders hadden gehoord, maar ik trek hierbij het Koningslied terug en wens u allen heel veel plezier met het zingen van: ‘Zo mooi als jij’ van de 3Js, ‘het Koninginnelied’ van RTL Boulevard, ‘Je bent een Koning’ van 2 Utrechtse studenten, ‘10.000 reasons’ van Matt Redmann, ‘Jij en ik onder de zon’ in het overleden drents van Nico Dijkshoorn of het lied dat Sylvia Witteman, Johan Vlemmix en Giel Beelen gaan produceren in al hun wijsheid van muziek en de nederlandse taal.

Met vriendelijke groet,
John Ewbank”

Het lied heeft wel stukken die niet echt lekker lopen maar om hem nu zo de grond in te trappen, dat gaat wel een beetje ver! John heeft namelijk ook veel succes gehad maar dat wordt dan even vergeten voor het gemak.

Ik zal op koning/koninginne dag waarschijnlijk geen enkel lied ten gehore brengen maar we proosten op john ewbank want hij heeft er toch wel veel energie in gestoken! Hulde Johnny!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.