Een avontuur op marktplaats

Zo zit je gezellig op een verjaardag vol te raken en zo zit je op een mooie vrije maandag avond in de auto op weg naar Hoogeveen, 143 kilometer, 1.5 uur later.

In deze mooie plaats waar we al vaker waren geweest zouden we iets ophalen dat we via marktplaats hebben gevonden. Alles besproken en in kannen en kruiken zou je denken. Niets is minder waar, eenmaal aangekomen tref je een verlaten klooster aan waarbij de ruit is volgeplakt met “te huur”. Je ziet dat bord en je denkt: *** het zal toch niet waar zijn.

Al voor de heenreis afgesproken met de verkoopster dat we bellen als we weg rijden. Zo gezegd, zo gedaan echter bleef het aan de telefoon zo stil als de doofpot bij de kerk. SMS, email, nogmaals bellen, no response.

Op locatie komt de Sherlock Holmes in mij maar boven na een tip van Hans. Ze heeft Facebook. ******* *****, gevonden! Adres op de Tom Tom ingevoerd en gas op de lollie. 2 straten verder komen we uit. Na een aantal mensen lastig te hebben gevallen druipen we af back home. Geen eer meer aan te behalen.

80 km voor de aankomst thuis gaat de telefoon, een email. De tekst luidt: sorry, ik ben in slaap gevallen. Je kunt hem morgen ophalen ( iets genuanceerd)

De reactie daarop spreekt voor zich, we gaan niet nogmaals die kant op om het op te halen. Einde……………

Maar dan uit het niets verschijnt er positief bericht op fb. Een dolblij ventje met zijn speeltje en waar komt het vandaan? Gewoon uit Winterswijk! Wie had dat gedacht?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.